top of page

1 jaar in business

Het is ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Precies een jaar geleden stond ik voor één doel: de inschrijving van By Berith bij de Kamer van Koophandel. Door toeval, perfecte timing of misschien wel het lot, kon ik direct terecht om mijn inschrijving te bevestigen. En wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.

Ik merk dat er veel interesse is in mijn verhaal, visie en expertise. Met mijn onderneming By Berith help ik bedrijven om klantverlies te voorkomen en groei te realiseren.


Inmiddels heb ik al meerdere bedrijven en ondernemers kunnen bijstaan in het voorkomen van klantverlies. Sommigen hebben advies van mij ontvangen tijdens persoonlijke gesprekken, anderen hebben deelgenomen aan mijn Masterclass Klantbehoud, en voor weer anderen heb ik een probleemanalyse uitgevoerd en een stappenplan voor preventie ontwikkeld.


Ik bied namelijk verschillende propositie aan, afhankelijk van de situatie en behoeften van mijn klanten. Net zoals klantbehoud geen one-size-fits-all oplossing is, geldt dat ook voor de oplossingen die ik bied. Soms is er behoefte aan coaching voor het salesteam, terwijl in andere gevallen een grondige analyse vereist is. Door een breed scala aan mogelijkheden te bieden, blijft geen dag hetzelfde en kan ik zowel mezelf als de proposities die ik aanbied blijven ontwikkelen.


Het is fantastisch om te zien hoe mijn onderneming groeit en hoe ik anderen kan helpen om succesvol te zijn in het behouden van klanten. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en ik kijk ernaar uit om nog meer bedrijven te ondersteunen op hun reis naar succesvol klantbehoud.


Met vriendelijke groet,


Berith Spoelstra


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page