top of page

In de media

Welkom bij 'In de Media', waar we een overzicht bieden van de publicaties en media-aandacht rondom Berith Spoelstra, een toonaangevende retentie specialist en de trotse eigenaar van By Berith. Berith Spoelstra heeft de aandacht getrokken van verschillende media vanwege haar expertise en innovatieve benaderingen op het gebied van klantbehoud. Ontdek hier de recente artikelen, interviews en andere media-uitingen die het werk en de visie van Berith Spoelstra belichten.

FOTY award  ZZP Nederland

Interview

Interview

Interview

Blog

Uitzending

Image-place-SQ_edited.jpg

Beste starter van 2023

FOTY award - ZZP Nederland

In november 2023 werd Berith Spoelstra bekroond tot de 'Beste Starter van het Jaar', een prestigieuze onderscheiding die haar uitmuntende prestaties en innovatieve aanpak erkent. Deze erkenning onderstreept haar toewijding en succes als ondernemer, en heeft de aandacht getrokken van zowel de media als de zakelijke gemeenschap.

Businesswise

Rethinking Work

Gerben van Driel en Marieke Dam ontvangen voor Rethinking Work retentiemarketeer Berith Spoelstra in hun studio. Hoe behoud je je beste klanten en je beste werknemers?

Lees er meer over in dit artikel of bekijk de postcast vanaf minuut 25

Dag van de ZZP-er

Roland Tameling en Jonathan van Noord nemen je tijdens de Dag van de ZZP’er mee in de wereld van zelfstandig ondernemen. Vanuit Hart van Holland gingen ze tijdens dit vierde uur in gesprek met Berith Spoelstra van By Berith, Charlotte Delicaat en Harry Kuiper van ZZP Nederland en dagvoorzitter Peter Heerschop.

Luister hier naar de uitzending

Interview

Interview: Berith Spoelstra over klantbehoud en analyses op maat

Emerce interview.png
bottom of page