top of page

Privacy statement

By Berith, gevestigd aan Van Voorst tot Voorststraat 21 5262 AL Vught, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

https://www.byberith.nl/

Van Voorst tot Voorststraat 21

5262 AL Vught

+31680144444

 

Persoonsgegevens die ik verwerk

By Berith verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Locatiegegevens

  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

  • Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel 

By Berith verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van nieuwsbrief 

- Contactformulier

Hoe lang houd ik je gegevens bij mij?

By Berith bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. 2 jaar na het laatste contactmoment verwijder ik je gegevens.

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening. Voor dat laatste gebruik ik de volgende tools en bedrijven:

  • E-boekhouden

  • Google drive (ik werk in de cloud)

 

Cookies

We verzamelen informatie (cookies) zodat we een beter beeld krijgen van wie onze website bezoekt en een beter inzicht krijgen in het gebruik van onze website om zo onze website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken. Tevens maken wij gebruik van een SSL-certificaat voor een maximale beveiliging van onze website en het versleutelen van persoonsgegevens.

Je wilt inzien, wijzigen of er vanaf

Stuur me een e-mail of bel en laat me weten wat je wilt inzien of aanpassen. Ik maak het in orde, uiterlijk binnen 3 werkdagen. Onderaan iedere mailing/nieuwsbrief vind je overigens de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

By Berith neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@byberith.nl

Klacht?

Bij voorkeur geef je mij eerst de gelegenheid het samen op te lossen. Mijn contactgegevens staan onderaan. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

bottom of page